طراحی دیتاسنتر

طراحی مرکز داده به معنای پیاده‌سازی و استقرار ملزومات زیرساختی مثل رک‌‌ها، سامانه‌های تهویه مطبوع، تجهیزات تامین برق و سایر تجهیزات زیرساختی شبکه در یک محیط فیزیکی مطمئن و ارزیابی فنی‌شده است. این محیط فیزیکی می‌تواند اتاق سرور یا در مقیاس کلان مرکز داده‌ای باشد که برای سرویس‌دهی به کاربران و مشتریان یک سازمان پیاده‌سازی می‌شود. مفتاح رایانه‌ افزار آماده است از مرحله شناسایی نیازها تا پیاده‌سازی و استقرار، مراکز داده‌ای متناسب با نیازهای سازمان‌ها و منطبق با استانداردهای جهانی با با کیفیت بالا پیاده‌سازی کرده و عملکرد مستمر و یکپارچه مرکز داده را تضمین کند.

کاربرد دیتاسنتر در سازمان‌ها

دیتاسنترها اغلب بستری بسیار مناسب برای اجرای برنامه‌های کاربردی در یک سازمان خاص هستند. دیتاسنترها توانایی این را دارند که ساعت‌ها بدون وقفه اطلاعات را در یک سازمان منتقل کنند. دیتا‌سنترها سبب بهبود برنامه‌ریزی برای منابع‌انسانی می‌شوند و مدیریت ارتباط با مشتری را نیز تسهیل می‌کنند. دیتا‌سنترها قابلیت تهیه نسخه پشتیبان و اشتراک‌گذاری فایل‌های مختلف را فراهم می‌آورند. کلان داده‌های سازمانی در بستر دیتاسنتر جابه‌جا می‌شوند. دیتا‌سنترها به خوبی از پس انتقال یا ذخیره‌سازی داده‌ها برمی‌آیند. در ادامه با ما همراه باشید  و تماس بگیرید تا به بررسی، ارائه سرویس طراحی و پیاده‌سازی دیتاسنتر بپردازیم و با خدماتی که شرکت مفتاح‌رایانه‌افزار در این حوزه ارائه می‌کند آشنا شویم. 

ارزیابی فاز شناخت چگونه انجام می شود؟

در این فاز یک تیم از کارشناسان و طراحان پروژه در محل کارفرما حضور به عمل آورده و با برگزاری جلسات و بازدیدهای لازم، شرایط فعلی زیرساخت و اطلاعات مرکز داده و نیازهای کارفرما را مطابق‌با اسناد بالادستی و براساس چک لیست‌های طراحی مرکز داده، استخراج و برآورد می‌کنند. سپس این اطلاعات را تبدیل به مستنداتی کرده، که به عنوان مستندات وضعیت فعلی و فاز شناخت به کارفرما ارائه خواهد شد.

مراحل طراحی دیتا سنتر

فاز شناخت – فاز طراحی و طراحی تفصیلی -فاز شرح و ارائه خدمات اجرایی – فاز نظارت بر اجرا و تحویل‌دهی به کارفرما – فاز پشتیبانی

ارزیابی فاز طراحی و نحوه تعامل با مشتریان در این بخش

بر اساس مستندات فاز شناخت و اخذ تاییدیه‌های لازم از کارفرما و گزارش فاز شناخت به کارفرما مطابق استانداردها و بهترین عملکرد و  با قالب و زمان تعیین شده در طرح مدیریت پروژه اقدام و پس از اخذ تاییدیه طرح‌ها از کارفرما، نسبت به اجرای طرح‌های مصوب برنامه‌ریزی  می‌نماید. در این قسمت عمده طراحی‌ها متناسب با امکانات و سطح درخواستی سازمان بر‌اساس استانداردها انجام می‌پذیرد.