تلفن: 42922-021
صدای مشتری: 88844430-021
ایمیل: info‌@‌mef‌tah‌.c‌om
ورود به تیکتینگ ثبت نام
خدمات IT

کلاسترینگ مرکز داده

هدف استفاده از کلاسترینگ در شبکه(خوشه بندی) چیست؟

کلاسترینگ(خوشه بندی) در زمان راه اندازی و اجرای شبکه مهم ترین نکته قابل توجه پس از  امنیت، کارایی و بازدهی شبکه می باشد، متخصصین و تکنسین های برتر در دنیای بزرگ شبکه با استفاده از پروتکل های موجود و سایر نرم افزار و سخت افزار سعی در اجرای شبکه و پیاده سازی با بازدهی بالا هستند. کلاستر یا کلاسترینگ (خوشه بندی) یکی از روش های مهم برای رسیدن به این عملکرد شبکه است چرا که با خوشه بندی سرور های متعدد از تمامی امکانات آن ها به طور هماهنگ استفاده می کند.

در این مقاله میخوانید :

آشنایی با مفهوم اصلی کلاسترینگ و خدمات Clustering

کلاسترینگ در داده کاوی چگونه صورت می پذیرد؟

هدف از به کار گیری روش کلاسترینگ در شبکه چیست؟

چه تفاوتی میان حالت های عنوان شده کلاسترینگ و خدمات Clustering وجود دارد؟

برای استفاده از خدمات Clustering و کلاسترینگ به سخت افزار و نرم افزار نیاز هست؟

استفاده از خدمات Clustering چه مزایایی به دنبال دارد؟

کلاسترینگ چه نقشی در بهبود خدمات شبکه دارد؟

سوالات متداول

معماری فوق العاده ای که قابلیت به کارگیری تمامی امکانات چندین سرور را به صورت همزمان دارد، به همین کاربرد های قابل توجهی در شبکه دارد، مفهوم اصلی کلاسترینگ و کاربرد های متعدد آن و خدمات Clustering از جمله مطالبی است که در این مقاله در اختیار کاربران عزیز قرار داده می شود به علاوه سعی داریم با بیان پیش نیاز های راه اندازی و مزایای کلاسترینگ و خدمات Clustering شما را بیشتر با مفهموم کلاستر آشنا نماییم، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

 

آشنایی با مفهوم اصلی کلاسترینگ (خوشه بندی) و خدمات Clustering

برای داشتن فعالیت های موفق در شبکه لازم است سرعت عمل و بازدهی بالایی داشت، به همین دلیل با در اختیار گرفتن سخت افزار و نرم افزار های موجود سعی می شود بهترین بازدهی را برای عملیات شبکه فراهم کرد. کلاسترینگ یا خوشه بندی یکی از کارآمد ترین فعالیت های موجود در شبکه است که با معماری خاص خود چندین سرور را در اختیار می گیرد و با بهره گیری از تمامی قابلیت های آن ها به شکل مشترک، سعی در بالا بردن سرعت در عملکرد و بازدهی بالایی شبکه دارد.

بر اساس این گروه بندی کلاستر، سرور های دسته بندی شده عملیات و اهداف شبکه را به صورت انفرادی در گروه خود انجام خواهند داد و یا در روشی دیگر سعی دارند وظایف محول شده به سرور ها  در میان آن ها تقسیم شود در نتیجه عملکرد شبکه چندین برابر گذشته افزایش پیدا می کند.

کلاسترینگ

 

کلاسترینگ در داده کاوی چگونه صورت می پذیرد؟

ورود اطلاعات جدید در شبکه نیازمند نظم و ترتیب خاص برای شناسایی داده ها دارد، در این حالت داده ها بر اساس معیار و شناسه های خاصی گروه بندی می شوند که به کلاستر شهرت دارند، پس از تقسیم بندی اولیه به هر یک از کلاستر ها ID شناسایی تعلق می گیرد که شامل اطلاعات کامل از ویژگی های خوشه و زیر مجموعه های آن است. در زمان نیاز تنها لازم است آی دی خوشه مورد نظر در قسمت جستجو سرچ شود تا خوشه مورد نظر در دسترس کاربران قرار بگیرد.کلاسترینگ ها در فعالیت های موتور های جستجو گوگل نیز فعالیت دارند و به نحوی در فشرده سازی اطلاعات، حفاظت از محدوده های تعین شده در شبکه و عمومی سازی نقش موثری دارد.

 

هدف از به کار گیری روش کلاسترینگ در شبکه چیست؟

با توجه به اهمیت سرعت عمل و بازدهی در شبکه ها، کلاسترینگ با اهداف خاص مورد استفاده قرار می گیرد:

کارایی بالا با هدف پشتیبانی و ذخیره سازی داده ها:

این حالت از کلاستر علاوه بر کارایی بالا، سبب امنیت شبکه و قابلیت اطمینان در شبکه نیز می شود، بر این اساس تمامی اطلاعات اولیه شبکه به عنوان نسخه های های کپی شده بر روی تمامی سرور ها ذخیره می شوند و در صورت ورود اطلاعات جدید مجددا حالت ذخیره همگانی فعال می شود، این اقدام به منظور پشتیبانی از اطلاعات مهم شبکه صورت می گیرد که در نهایت در صورت بروز مشکل یا خرابی در یک سرور، دیگر سرور ها به خوبی می توانند اطلاعات را به شبکه ارائه دهند. این اقدام عملکرد شبکه را با کیفیت  می کند و هر زمان که لازم باشد می توان از آن ها استفاده کرد.

امکان دسترسی بالا، لود قوی و پردازش:

گاهی ممکن است عملیات موجود در شبکه نیاز به قدرت پردازش بالا داشته باشند در این حالت استفاده از یک سرور هیچ گاه پاسخگوی نیاز کاربران نخواهد بود، کلاستر با در اختیار گرفتن چندین سرور و تقسیم بار پردازشی میان آن ها، سبب می شود که پردازش با سرعت بیشتری صورت گیرد در نتیجه سرعت  کارایی و عملکرد شبکه به همان اندازه افزایش پیدا می کند.

 

چه تفاوتی میان حالت های عنوان شده کلاسترینگ و خدمات Clustering وجود دارد؟

با توجه به این که در شبکه های مختلف از دو حالت کلاسترینگ استفاده می شود لازم است تفاوت واضح و مشخص میان این دو عمل کلاستر را بدانید:

در حالت اول که به منظور ذخیره سازی داده ، کلاسترینگ در داده کاوی و پشتیبانی از آن صورت می گیرد، در صورت نیاز به اطلاعات شبکه تنها قادر است پاسخ خود را از یک سرور دریافت نماید و در صورت بروز مشکل سرور بعدی وارد عمل می شود این اقدام تا سرور پایانی به همین شکل امکان پذیر است، این در حالی است که حالت دوم درصورت استفاده از کلاستر سرعتی می توان پاسخ نیاز های خود را از تمامی سرور ها و به صورت همزمان دریافت نمود.

 

برای استفاده از خدمات Clustering و کلاسترینگ به سخت افزار و نرم افزار نیاز هست؟

سرور های یکسان: برای داشتن یک خوشه بندی موفق نیاز است تمامی سرور های مورد استفاده دارای سخت افزار یکسان و هماهنگ باشد تا هیچ اختلافی میان عملکرد فیزیکی آن ها ایجاد نشود.
Windows server: همانند سخت افزار یکسان نیاز است که سرور ها همگی از سیستم عامل Windows server استفاده کنند، این هماهنگی سبب افزایش میزان کارایی سرور ها در شبکه خواهد شد.
SAN: برای اینکه بتوان اطلاعات را در مکانی کاملا امن ذخیره سازی کرد تا در صورت نیاز بدون هیچ گونه مشکل به آن دسترسی داشت لازم است از SAN به عنوان محل ذخیره سازی یا storage مشترک استفاده کرد.
دامنه: برای دسترسی سریع به سرور ها لازم است تمامی آن ها را به صورت هماهنگ به دامنه افزود به بیان دیگر سرور ها حتما و الزاما تحت دامنه قرار بگیرند.
حضور فیزیکی: برای اطمینان از سخت افزار های کلاستر لازم است دو یا سه سرور به همراه کارت شبکه های مورد نیاز به صورت کاملا فیزیکی در یک مکان خاص قرار بگیرند.


استفاده از خدمات Clustering و کلاسترینگ در داده کاوی چه مزایایی به دنبال دارد؟

هر یک از قداماتی که در روند شبکه تاثیر گذار هستند بی شک  مزایایی عمده ای را به دنبال خواهند داشت که البته میزان فایده و اهمیت کلاستر در شبکه نسبت به سایر اقدامات بیشتر است. با توجه به این که امنیت داده ها در شبکه از اهمیت زیادی برخوردار است، پس لازم است برای محافظت از آن ها اقدامات ویژه ای صورت پذیرد. گاها ممکن است اقدامات عنوان شده با پیچیدگی خاصی همراه باشند که در نهایت سبب بالا رفتن میزان امنیت در شبکه خواهد شد.

خدمات Clustering کلاسترینگ یکی از روش های موثر در حفظ امنیت، کارایی بالا، سرعت بیشتر و دسترسی بی وقفه به شبکه است که استفاده از آن از اهمیت زیادی بر خوردار است، مزایای خوشه بندی با کلاستر به شرح زیر می باشد:

- بالا بردن امنیت و قابلیت اطمینان بالا به واسطه توزیع و ذخیره سازی اطلاعات در میان سرور های در دسترس
- تقسیم بار پردازش و اطلاعاتی سیستم میان تمامی سرور ها به گونه ای که بالانس اطلاعاتی رعایت شود.
- پاسخگویی فوق العاده سریع به درخواست و نیاز شبکه در صورت ثبت درخواست به گونه ای که عدم پاسخگویی به موقع در میان شبکه هایی که از کلاستر استفاده کرده اند به طرز چشمگیری کاهش یافته است.
- بالا بردن میزان کارایی، بهبود عملکرد و قدرت عملیاتی شبکه پس از گروه بندی خدمات Clustering کلاسترینگ.
- زمانی که یک شبکه از چندین سرور به صورت همزمان استفاده می کند قادر به توزیع و ذخیره سازی اطلاعات در تمامی سرور ها می باشد در نتیجه با توزیع اطلاعات به صورت کلی و یا مقطعی می تواند از قابلیت انعطاف پذیری بالای سرور ها نهایت استفاده را ببرد.
- با توجه به این که حجم کاری سرور ها با وجود دیگر سرور های کمکی کاهش پیدا می کند پس در نتیجه مدیریت آن ها با توجه به وظایف تعریف شده، بسیار ساده تر می باشد و می توان به راحتی تنظیمات و پیکر بندی سرور ها و شبکه را انجام داد.


کلاسترینگ چه نقشی در بهبود خدمات شبکه دارد؟

با توجه به معماری طراحی شده برای کلاستر ها، از آن استفاده های فراوان می شود و این شهرت را می توان مدیون فواید بسزای آن دانست، از جمله کاربرد ها کلاستر یا خوشه بندی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- قابلیت اطمینان و امنیت بالای کلاستر سبب شده که بتوان اطلاعات بازار و مارکت ها را به صورت کاملا برنامه ریزی شده بر روی سرور های متعدد ذخیره سازی کرد.
- با توجه به ماهیت خوشه بندی کردن این عملیات می توان جستجو ها را در هر زمینه ای بر اساس معیار های خاص کلاستر یا دسته بندی کرد.
- قابلیت تجزیه و تحلیل کردن شبکه های اجتماعی برای کارایی و سرعت بیشتر از دیگر کاربرد های کلاستر می باشد.
- برای درک بیشتر مفاهیم و ارزش ها، می توان تقسیم بندی ها را بر اساس کلاستر کردن تصاویر مفید تر به نمایش گذاشت.
- خدمات Clustering کلاسترینگ با داشتن قابلیت جداسازی دقیق می تواند بر اساس ناهنجاری ها می تواند گروه بندی مفیدی را انجام دهد.

 

سوالات متداول

کلاسترینگ چیست؟

کلاستر یا کلاسترینگ (خوشه بندی) یکی از مناسبترین روش ها برای رسیدن به عملکرد بهتر شبکه است چرا که با خوشه بندی سرور های متعددی از تمامی امکانات آن ها به طور هماهنگ استفاده می کند.

کاربرد خوشه بندی یا کلاسترینگ چیست؟

خوشه بندی تقریباً در همه زمینه ها استفاده می شود. در محتوای بالا میتوانید بیشتر با کاربرد خوشه بندی آشنا شوید.
در اینجا چند برنامه دیگر ذکر شده است ، که به آنچه آموخته اید اضافه می کند.
- خوشه بندی به بازاریابان کمک می کند تا مشتری خود را بهبود بخشیده و در مناطق مورد نظر کار کنند. این به افراد کمک می کند (براساس معیارهای مختلف مانند تمایل ، قدرت خرید و غیره) بر اساس شباهت آنها از بسیاری جهات مربوط به محصول مورد بررسی.
- خوشه بندی به شناسایی گروه های خانه بر اساس ارزش ، نوع و موقعیت جغرافیایی آنها کمک می کند.
- خوشه بندی برای مطالعه زمین لرزه استفاده می شود. براساس مناطق زلزله زده در یک منطقه

الگوریتم های خوشه بندی چیست؟

یک الگوریتم خوشه بندی سعی در تجزیه و تحلیل گروه های طبیعی داده ها بر اساس برخی شباهت ها دارد. مرکز مرکز گروه نقاط داده را مستقر می کند. برای انجام خوشه بندی موثر ، الگوریتم فاصله بین هر نقطه از مرکز خوشه را ارزیابی می کند.
هدف از خوشه بندی تعیین گروه بندی ذاتی در مجموعه ای از داده های بدون برچسب است.

چگونه می توان مراکز خوشه ای را پیدا کرد که اعوجاج را به حداقل برسانند؟

با تنظیم مشتق جزئی Distortion w.r.t می توان راه حل را یافت تا هر مرکز خوشه به صفر برسد.

برای اطلاع از قیمت خدمات کلاسترینگ و خرید چه کاری باید انجام دهیم؟

برای اطلاع از قیمت خدمات کلاسترینگ و استفاده از مشاوره های رایگان کارشناسان فنی مجموعه مفتاح میتوانید با شماره 42922-021 تماس حاصل فرمایید.

امتیاز دهید:
(۵.۰ / ۵)
تعداد آرا: ۲
برچسب ها:
۲۹ تیر ۱۳۹۹     بازدید: ۴۶۵۰
درج دیدگاه
- برای درج دیدگاه میتوانید بصورت مهمان نظر بگذارید یا عضو شوید یا وارد شوید.
نام: *
آدرس ایمیل:
متن دیدگاه: *
ارسال
از نو
۴۸
امنیت نرم افزار
۴
تعمیر سرور
تمامی حقوق برای شرکت مفتاح رایانه افزار (سهامی خاص) محفوظ میباشد.
کاربر مهمان
پشتیبان آفلاین
ثبت نام
ورود
قبلاً در سایت عضو نشده اید؟
رمز عبور خود را فراموش کردید؟

برقراری ارتباط با پشتیبان آنلاین، در ساعات کاری مهیاست. اما اکنون میتوانید تیکت ایجاد کنید یا جهت ارسال ایمیل به مفتاح فرم زیر را پر کنید؛ ما در اسرع وقت پاسخ میدهیم.

5 پیام جدید!
خانه خدمات محصولات مرکز دانش دوره های آموزشی سامانه پرسش و پاسخ فرهنگ واژگان تخصصی اخبار و مقالات چندرسانه‌ای ویدئو ها دانلود ها درباره ما همکاری با ما فرصت های شغلی تماس با ما ناحیه کاربری تیکت های پشتیبانی ایجاد تیکت تنظیمات کاربری
رسانه مفتاح
مرکز دانش

لطفاً تست هویت سنجی را تکمیل نمایید.

انصراف